Gewoon een bijzondere plek om samen te zijn

Jubileum te vieren? Staat er een creatieve brainstorm op de planning? Of wil je met een groep vrienden ter ere van een bijzondere gelegenheid de glazen heffen? Dan zoek je een plek die gewoon doet wat het belooft. Maar ook iets extra’s heeft. Een wereld waarin je van een fijne avond, een memorabele herinnering maakt. Met sfeer, eten en drinken. Of in welke volgorde jij ze graag zet. Weet je: bij De Botanie is het altijd een combinatie van alledrie. 

De Botanie heeft een prachtige ruimte voor groepen tot 30 personen. Dus neem vooral even contact met ons op via de contact button hieronder. Zo, dat is gezegd. Je vindt ons midden in Delft achter één van de mooiste gevels in de Prinsenstad. Die van Choorstraat 24 om precies te zijn.

Als je met een groter gezelschap langskomt, wil je natuurlijk ook dat de allerkleinste details kloppen. Wat wij daarmee bedoelen? Net even die bijzondere cocktail garnering. Dat ene biertje op de kaart waar je nieuwsgierig naar bent. Goede borrelbites die de smaakpapillen prikkelen. 

Maar we kunnen wel van alles roepen, kom het vooral zelf beleven.

Klik hier om een kijkje te nemen is onze ruimte.