Gewoon een bijzondere plek om samen te zijn

Jubileum te vieren? Staat er een creatieve brainstorm op de planning? Of wil je met een groep vrienden ter ere van een bijzondere gelegenheid de glazen heffen? Dan zoek je een plek die gewoon doet wat het belooft. Maar ook iets extra’s heeft. Een wereld waarin je van een fijne avond, een memorabele herinnering maakt. Met sfeer, eten en drinken. Of in welke volgorde jij ze graag zet. Weet je: bij De Botanie is het altijd een combinatie van alledrie. Dit is de vruchtbare grond die je zoekt.

De Botanie heeft alle ruimte voor groepen van 8 tot 30 personen. Dus neem vooral even contact met ons op of maak gelijk een reservering. Zo, dat is gezegd. Je vindt ons midden in Delft achter één van de mooiste gevels in de Prinsenstad. Die van Choorstraat 24 om precies te zijn.

Als je met een groter gezelschap langskomt, wil je natuurlijk ook dat de allerkleinste details kloppen. Wat wij daarmee bedoelen? Net even die bijzondere cocktail garnering. Dat ene biertje op de kaart waar je nieuwsgierig naar bent. Goede borrelbites die de smaakpapillen prikkelen. En dat in een ruimte die ook echt zo voelt: ruim!

Maar we kunnen wel van alles roepen, kom het vooral zelf beleven.